21 de setembre de 2005

Sant Sebastian >-. Donosti

Avui marxo al Festival de Cinema de San Sebastian, com a assitant de l'equip de la pel·lícula documental Aguaviva, dirigida per la jove barcelonina Ariadna Pujol i produïda per Alea DF, Canal + i l'IDEC entre altres. El film ha estat sel·leccionat per la mostra Zabaltegi de nous directors. I les crítiques són molt bones. Vaig treballar com a ajudant de producció en el projecte la tardor de l'any passat.
L'equip de la pel·lícula estarem en un hotel al casc antic de la ciutat, a cinc minuts de la famosa "concha". Segur que serà una passada. Intentaré comprar-me algunes entrades per veure aquelles pel·lícules que em criden l'atenció.
Quina sort que m'hagin cridat. El millor; una furgoneta amb la que atravesso tota la península amb quatre dels protagonsites del film que hauré recollit en aquest poblet al costat de Terol.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

RIAA Trying to Copy-Protect Radio
Tuesday, September 20, 2005 Posted 5:35 PM GMT doctorfaustus writes "The EFF is reporting that "the RIAA has been pushing the FCC to impose a copy-protection mandate on the makers of next-generation digital ...
Thanks for putting up this blog. I run a website about pivot point trading the forex. If that interests you, visit if you get a chance - thanks again.

Judith Vives ha dit...

fes un pinxo a Casa Gandarias, home! I dóna-li records al WIllem Dafoe, de part meva...