5 d’octubre del 2008

Documental a Madrid

Aquest cap de setmana el passo a Madrid rodant un documental. Acompanyem en Jorge, un equatorià que fa un any i deu mesos que va deixar la seva dona i les seves filles de llavors 3 mesos i 5 anys a l'altre costat de l'Atlàntic per venir a guanyar-se millor la vida i que ara aconsegueix reagrupar la seva família per començar una nova vida a Barcelona.
Marxem al vespre del dissabte des de l'estació del Nord amb un autobús, comodíssim, i tornem el diumenge a la tarda amb l'AVE, rapidíssim. El rodatge val la pena, però acabo rebentat. 3 hores dormides i un munt d'hores de gravació. Demà, més rodatge a Barcelona, al barri del Carmel. M'ha fet ilusió. És la primera vegada que algú em paga per anar a rodar a Madrid. Em sento molt afortunat!

1 comentari:

Gent de Biblioteca ha dit...

Amics i amigues de Mataró i el Maresme:

us fem arriba aquest mail a totes les persones i entitats que d'alguna manera o una altra hàgiu tingut relació, ja sigui des d'un àmbit professional o com a simples usuàris/-àries, de la Biblioteca Pública Pompeu Fabra de Mataró, per informar-vos que s'ha habilitat un blog de firmes perquè tothom que ho desitgi pugui deixar els se missatge per acomiadar-se de la Merecè Millan.


Com ja és de domini públic, la Mercè, després més de deu anys al capdavant de "La Pompeu", molt aviat haurà de deixar-nos per assumir noves tasques de major responsabilitat dins el departament d'organització territorial provincial de la Xarxa de Biblioteques Públiques de la Diputació de Barcelona.

Per això, nosaltres, "la Gent de biblioteca", hem pensat que fóra bo dedicar-li aquest modest homenatge, mitjançant aquest blog de firmes que hem obert.

Així que tothom qui vulgui li podrà deixar unes paraules per encoratjar-la en aquest nou camí professional que se li obre al seu davant. I, tanmateix, agraïr-li el seu treball i la seva dedicació que durant tot aquest temps ha esmerçat en aixecar una biblioteca pública de qualitat en la ciutat i comarca en què vivim.

L'adreça del blog de firmes és la següent: http://gracies-merce.blogspot.com
(Quan hi entreu llegiu les instruccions per adreçar-li els vostres missatges de comiat)

Esteu tots i totes convidats a dir-hi la vostra.

Adéu Mercè i MOLTES GRÀCIES!!

Gent de Biblioteca

(PREGUEM DIFUSIÓ D'AQUEST EMAIL, GRÀCIES)