14 de novembre del 2005

un mini de pernil salat | en Ramon | el poligàmic | "tu t'has pensat que vius a Disneyland?"

Declaro obertament que:

1. M'encanta fer un parèntesis en l'horari laboral cap a un quart de dotze del matí i escapar-me amb en Joan a la cafeteria l'Encís, on fem un cafè amb llet de quinze minuts, ho acompanyem d'un entrepà mini de pernil salat i xerrem distesament sobre l'a i la z del que ens ve de gust. Sempre tinc un adéu per una cambrera rosseta que sempre mira al terra.

2. Fa dies que penso en trucar en Ramon. Perquè sempre tinc coses a dir-li. Perquè de vegades penso que el ramonet romàntic, reflexiu i treballador del seu bloc per sort es combina amb el ramonet xerraire i gamberrot de carn i óssos.

3. Un amic meu ha tastat la poligàmia. Diu que s'ho passa la mar de bé. I que els intercanvis són generosos, en tots els aspectes. Si algun dia anem a viure junts li exigiré la monogàmia. M'han dit que les pubilles de Cabrils i Vilassar de Dalt són la mar d'espavilades. Però això no val per a fer el salt a la mataronina.

4. Avui he anat a preguntar per un pis de trenta metres quadrats i menys de 240 euros al mes. L'estúpida de la venedora de les finques m'ha mirat amb suficiència la fulla fotocopiada de la nòmina i ha rigut sorollosament. M'he apretat els punys. "Tu t'has pensat que vius a Disneyland o què?" m'ha escupit. Em reservo el nom de la immobiliària. Ara, la venedora es deia Carmen. Cony, quina mala pata. Les Carmens que conec totes són amatents i afalagadores; la meva perruquera, la meva cunyada. També és mala pata que aquesta mal educada li hagi caigut per la gràcia de Déu un nom que tenia amb tanta consideració.

8 comentaris:

Joan Salicru ha dit...

Així és Eloi Aymerich. Faldiller, amic del poder, rebel sense causa, promotor de la creative class...
quin personatge!
joan

eLOI ha dit...

però tu què t'has pensat difamador?

Ramon Bassas ha dit...

Eloi
Quan vulguis anem a fer alguna 'gamberrada'...
RB

Oriol Burgada ha dit...

Home Eloi... Potser a Disneyland no, però una mica als mundos de yupi si, eh!

Anònim ha dit...

Ai Eloi, quanta raó que té en Joan Salicrú: ets tot un personatge! hahaha Poc que s'ho imagina la cambrera rosseta!
Per cert, que va ser tota una sorpresa trobar-te a la Repúblika!
Ens veiem dissabte ;)

Joan Salicru ha dit...

ei,
en cap cas que quedi clar que no tenia cap intenció de difamar-te, era un "comment" en el sentit més pur del terme, de comentar la jugada...
per exemple, amic del poder no ets?
joan

C. ha dit...

Un nom que tenies, i tens amb tanta consideració, espero, jeje. També espero something que em vas prometre que m'enviaries...eheeem.

Carmen Carrión

eLOI ha dit...

Resposta 1:
visc al món de l'Eloi
Resposta 2:
tots som un personatge
Resposta 3:
sóc amic del poder, de la pobresa, de la bondat, de la familia, dels culers, dels que s'ho curren, dels veïns, dels amants del Lego, dels que es pengen xapes divertides sense topos vermells, etc.
Resposta 4:
a tu sempre et tinc en consideració.