31 de març de 2011

Carretera

Carretera és el que vam fer el passat setembre mentres rodàvem "Nosaltres els Maresmencs", la sèrie documental que fins ahir va estar passant M1 Televisió. Un viatge de tres dies amb Albert Calls, genial poeta i militant cultural de base. Encara ha de ser hora de sentir-lo queixar-se que tot va malament. Un exemple d'actitud.

Carretera és el que faig cada quinze dies anant a la Universitat de Vic a donar classe als alumnes de quart, a intentar compartir amb ells com crear formats televisius, com buscar una bona trama i una posada en escena, com raptar alguns dels somnis i miratges que ens volten damunt el cap i els convertim en històries per a ser compartides i explicades als altres.

Carretera el que he fet avui, reunint-me amb en Marçal, l'Oriol i en Ramon per pensar una nova web amb fotografies d'autor, treballant amb la Clara Santes15 que arribarà amb l'estiu, repassant amb en Joan i la Georgina el guió d'un espot per a Òmnium Cultural.

Carretera i manta. Però sempre compartida. Sempre amb destinacions. Sempre conduint mirant fixament a l'horitzó. Disfrutant del viatge.