4 de novembre del 2007

"¿El árbitro es catalán?... No hay más que decir"

Aquesta és la gran frase que segons el diari Marca va dir l'entrenador del Real Madrid, l'alemany Schuster, a la sala de premsa de l'estadi Sánchez-Pizjuan de Sevilla, després que l'equip madrileny perdés per 2-0 contra els sevillistes.
Aquest odi permanent a pensar que aquí els àrbitres per ser catalans afavoreixen el Barça -com sempre s'ha fet a les Espanyes amb el Madrid des de temps de caspòs franquisme- o ridiculitzar les capacitats professionals dels que venim del Principat són temes recurrents i que m'emprenyen visceralment com a català i com a sobiranista.
Schuster ho ha deixat clar. No hi ha res més a dir.
Sort de Messi.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

T'hi has lluit xaval. Després de dir que no és veritat que els arbitres catalans afavoreixin el Barça afirmes que els arbitres espanyols afavoreixen el Madrid. Molt bé Eloi, molt bé. Apart de dir que ets català i sobiranista podries no oblidar-te de dir que ets culé.

eLOI ha dit...

I tu de quin equip ets? O ets d'aquests que no els hi agrada el futbol?

Anònim ha dit...

De la selecció catalana.

No se si es va entendre el comentari anterior. No volia dir que els arbitres catalans afavoreixen el Barça i que els espanyols no afavoreixen el Madrid. Volia dir que el comentari de l'Eloi és un monument a la incoherencia i als prejudis, però segurament ho vaig expressar de forma una mica barroera. Espero que hagi quedat aclarit.