6 d’agost del 2005

acció vírica

"Me gusta ver un pueblo tomado por la tierra. Argentona ahora no es más que eso; un lugar donde la cerámica toma las calles, las recubre de su fango de colores.
[...]
Entendemos la acción vírica desde un concepto a menudo destructivo, pero la contaminación también puede ser creativa.
Introducir un elemento extraño dentro de un cuerpo para crear algo nuevo debería ser suficiente para asombrarnos, para darnos energia para crear de nuevo, reempezar.
Debemos ser honestos con nosotros mismos. Honestidad en la creación."
[Miguel Vázquez, director de Acción Vírica 1]

Continuo treballant a tope en la comunicació de la Fira del Càntir. Quantes persones interessants estic coneixent. Aquests dies hem arrassat en el panorama mediàtic catala. Hem aparegut a l'Estiu en Directe de Televisió de Catalunya, al TN Comarques, al TN Migdia, a l'España Directo de TVE, a les grans emissores catalanes com RAC1, Catalunya Ràdio, COM Ràdio, Ona Catalana o Catalunya Cultura, o a diaris de referència com l'AVUI, El Periódico o La Vanguardia.

Hem fet els deures, em sembla. La Núria m'acaricia i em recorda que les platges del sud de Portugal són molt blanques.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Esplèndid. D'entrada, l'Avui és el diari d'abast nacional menys llegit de Catalunya. O sigui que això de mitjà de referència, jo ho posaria en quarentena. I d'altra banda, què vols que et digui noi. Un equip de 10 persones van estar treballant durant cinc dies per oferir un programa diari d'una hora de durada sobre la fira i la festa major, i tu ni l'anomenes. Com que et conec, i a més sóc una de les 10 persones que hi ha deixat la pell, em sap greu que ens passis per alt. Qui ha destinat més esforços a cobrir la festa d'Argentona? I en canvi, tu ens passes per alt. Després de llegir això, entenc moltes coses.

eLOI ha dit...

Doncs disculpa'm per no citar TV Mataró. En tot cas, en aquest post em referia bàsicament a les aparicions en mitjans nacionals.
Els mitjans locals -CapGròs.com, TVM, Ràdio Argentona, Vilassar, Arenys, Cabrera..., Maresme TV, TV Argentona, Tribuna, El Punt Maresme, Mataró Report, etc.- tot i ser tant o més importants, no entraven en aquesta enumeració.
Trobo lloable la feina de molts mitjans de comunicació locals durantla cobertura de la Fira del càntir. I en destaco els dos mitjans col·laboradors: TV Mataró i Capgròs.com, tot i que en tots dos casos a mi m'hauria agradat poder-hi dedicar més temps i recursos a la preparació dels especials informatius.
Et demano que no en treguis més conclusions precipitades, perquè no es tractava res més que una llista. En tot cas, repeteixo, feina lloable dels mitjans locals.
Ditxit.

Anònim ha dit...

Molt bé Eloi. Però és que els mitjans de comunicació local també formem part del panorama mediètic català. Només aquesta precisió.

Però, diguis el que diguis, en el post parles de feina ben feta. Et felicites perquè la fira ha tingut ressò en mitjans nacionals. Molt bé. Però també heu de tenir en compte que els mitjans locals tampoc tenim CAP obligació de fer una cobertura tan vestial com la que va fer televisió de Mataró. En canvi, aconseguir que nosaltres hi assistim, per tu no és fer la feina ben feta. I, encara que ho sigui, no ens anomenes. Per tant, no ens tens en la mateixa consideració. És molt legítim per part teva, però no ens posarem d'acord.

I, en qualsevol cas, la meva no és una conclusió precipitada. És una conclusió feta a partir del que tu has escrit. Un post que, després de la conversa que vam tenir ahir a la nit, coincidiràs amb mi en què posa les males interpretacions en safata.