16 de juny del 2005

københavn-Målmo-Sthøkolm

D'imprevist recullo la proposta d'en Paolo, la Severine, la Marleen, en Frank i la Barbarita i marxo tres dies i quatre nits cap a Suècia. Sortiré de la estació central d'autobusos de Copenhagen a les nou del matí demà mateix. Estaré bàsicament a la capital sueca, Estocolm. I tornaré el diumenge a la tarda, perquè he rebut la notícia que el meu germà -l'Arnau, de disset anys- em ve a veure durant uns dies! Quina sort, els dos germans junts. A veure si la fem petar d'allò més i passem uns dies inoblidables. Li he aconseguit una bicicleta per a poder aprofitar el sol i el bon temps que ja fa.
Parlo del bon temps... Dinamarca s'està despertant del fred, i la commoció per la bellesa dels vint graus, el sol i la brisa càlida està transformant les ciutats. Copenhagen està irreconeixible. Avui he estat tota la tarda passejant i xerrant amb en Bernat per Christiania -els jardins plens de nens, un grup de jazz improvitzant al final d'un camí de terra, els llacs amb barques i estels, les noies rosses amb faldilles voladores prenent batuts de fruita a les taules de fusta- i dèiem que si després de l'Erasmus és possible no tenir una baixada anímica. Segur que la tindrem. Perquè tot això és massa. Tot i que cada dia que passa no deixo de pensar en els diners que tinc, en les hores que he estat treballant i les coses de les que m'he estat per a ser on sóc i poder estar fent el que faig . Els diners, la subsistència, fer-se gran: ser conscient que els diners han de ser-hi en molta o poca quantitat per a poder fer la teva.

Per altra banda, en una realitat molt diferent a la que ara visc, tinc la notificació que demà a la tarda es fa la presentació pública del Pla Jove X Mataró 2005 al Centre de Can Xalant. En aquesta presentació jo col.laboro amb una videocreació que serà projectada en el recinte, juntament amb una exposisicó de fotografies sobre el procés de construcció d'aquest equipament cultural. Aquesta videocreació la vaig estar rodant durant un parell de dies a Copenhagen i després la vaig editar a la RUC. Esteu tots convidats a anar-hi.

Dia: 16/06/05. Horari: a les 20:00h
On: Can Xalant [C. Francesc Layret, 76 (Mataró)]

3 comentaris:

Joan Salicru ha dit...

escolta,
quan dius q et "notifiques" q vols dir, q t'ha trucat l'alcalde per anunciar-ho?
joan

Joan Antoni ha dit...

Doncs no, Joan, no he trucat a l'Eloi. A més he arribat tard doncs estava a l'acte del concurs Torres-García.
El vostre muntatge, Eloi, ha quedat força bé i s'estava molt bé al capvespre a l'era de Can Xalant.

Miguel ha dit...

Ei Eloi, ha estat molt bé l'acte de Can Xalant. Mira't la notícia que han posat a www.capgros.com. Només retreure't que no m'has acompanyat en els parlaments, m'has deixat sol amb els polítics... I enhorabona pel videomuntatge, ha quedat de puta mare (exceptuant aquesta friki-foto meva que has posat, que veig que la vas treure del meu blog). Res nano, ja veig que t'ho estàs passant de puta mare en el teu Erasmus. Disfruta'l que només es pot viure una vegada. Salut!